Företag

Investera bolagets överskottet – smart, enkelt & effektivt
Har du ett aktiebolag med ett kapitalöverskott som ligger på ett konto med låg ränta? Eller har du kanske redan investerat i aktier och fonder men saknar tid och intresse att bevaka placeringarna?

Genom Investerad.se har du möjlighet att ge pengarna de bästa förutsättningarna att växa. Våra sparportföljer är byggda för att maximera den riskjusterade avkastningen till en av marknadens lägsta avgifter. Genom att placera kapitalet i en kapitalförsäkring (KF) så blir det dessutom skattemässigt effektivt.  

Låt överskottet växa i våra sparportföljer
Avkastningen i våra sparportföljer Investera Lågrisk, Investera Medelrisk, Investera Högrisk samt Investera Sverige har i samtliga fall slagit våra konkurrenter. Vi har dessutom en av marknadens lägsta portföljavgifter vilket gör det till ett perfekt alternativ som kassaplacering och låta ditt överskott växa.

Depå eller kapitalförsäkring?
Du väljer mellan att placera i en depå utan försäkringsskal och med sedvanlig beskattning eller en företagsägd kapitalförsäkring. Vilket alternativ som passar dig bäst går vi igenom vid kontakt med Investerad.se.

Så här enkelt kommer du igång
Vi har gjort det enkelt för dig som företagare att få tillgång till professionell kapitalförvaltning till låga avgifter. Kassaplaceringen ligger i våra sparportföljer och med Nordnet Bank som depåleverantör.

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi inom kort för att ge dig mer information och starta upp din kassaplacering.

Enkelt så som det borde vara!

Tack!
Oj något gick fel!

Vi behandlar dina uppgifter enlig vår sekretess och integritetspolicy.
Läs mer under sidan Tillstånd och avtal.