Om oss

Hela min karriär inom finansbranschen har tagit mig fram till Investerad.se.
Ett företag där vi byggt upp professionellt förvaltade sparportföljer i aktier, fonder, ETF:er (börshandlade fonder) och räntebärande instrument. Sparportföljer som levererar en av marknadens bästa avkastning till en av marknadens lägsta avgifter.

Det känns fantastiskt att kunna erbjuda vanliga sparare sparprodukter som under lång tid varit exklusiva för professionella investerare och förmögna Private Banking kunder.

Nu kan du spara i våra sparportföljer till portföljavgifter som kostar mellan 0,21% - 0,51% per år och dessutom få en av marknadens bästa riskjusterad avkastning på dina pengar. Allt detta är möjligt för att vi använder oss av den senaste tekniken inom finansbranschen kombinerat med smarta verktyg och noga utvalda instrument på sparmarknaden.

Våra sparportföljer använder sig av indexprodukter, aktier, fonder, ETF:er (börshandlade fonder) och räntebärande instrument för att pressa ner avgifterna till lägsta tänkbara utan att göra avkall på avkastningen.

Lägg därtill vår strategiska omallokering med jämna mellanrum och vår personliga återkoppling så kan jag påstå att vi förmodligen har marknadens bästa sparalternativ till dina sparpengar.

Roger Rosén
VD

Jag är stolt över att få sätta en ny standard inom kapitalförvaltning och erbjuda marknadens bästa sparportföljer till en av marknadens lägsta avgifter, till alla. Känns fantastiskt att kunna erbjuda sparprodukter som under lång tid varit exklusiva för professionella investerare och förmögna Private Banking kunder till vanliga sparare. Efter över 20 års erfarenhet i finansbranschen och arbete inom både Bank, Försäkringsbolag och Private Banking tar jag med mig produkter som jag själv hade valt.
Vår depåleverantör - Nordnet är nordens ledande internetbank och är börsnoterat med över 1,6 miljoner kunder. Banken grundades 1996 som en av Sveriges första internetbanker och har idag över 600 anställda och ett samlat sparkapital på över 400 miljarder kr.
Vårt värdepappersbolag - Svensk Värdepappersservice i Stockholm AB (SVP) är ett värdepappersbolag under tillsyn av Finansinspektionen (FI institutnummer: 035568). SVP erbjuder utvalda investeringsrådgivare att verka inom ramen för vårt värdepapperstillstånd och därmed säkerställer att de följer de lagar och regler som råder på den svenska värdepappersmarknaden.