Välkommen till våra sparportföljer

Nu öppnar vi dörren för vanliga sparare. Med modern och smart teknik kan vi idag erbjuda marknadens bästa sparportföljer till en av marknadens lägsta priser. Vi gör det enkelt för dig som vanlig sparare att få professionellt förvaltade sparportföljer.

En av marknadens högsta avkastning
Portföljoptimeringen som vi arbetar efter har skapat en av marknadens högsta avkastning i samtliga våra sparportföljer. Våra avkastningssiffror slår våra konkurrenter rejält och ligger bäst i klassen vilket ni enkelt kan se i grafen på hemsidans startsida.

Vi har en av marknadens lägsta avgifter
Våra sparportföljer har en av marknadens lägsta avgifter. Årsavgiften för sparportföljerna ligger mellan 0,21% - 0,51% och tas ut månadsvis från din depå.

Enkelt att komma igång
Det första vi måste göra av legala skäl är att lära känna dig lite bättre. Klicka på knappen bli kund och svara på frågorna. Därefter återkommer vi inom kort för att säkerställa så allt stämmer och blir rätt. Frågorna som du svarar på tar några minuter och handlar om dig och din ekonomi. Dina svar behandlas konfidentiellt och följer vår sekretesspolicy. Efter vår återkoppling är du igång med ditt sparande. Enkelt!

Nordnet Bank är vår depåleverantör
Genom vårt samarbete med Nordnet Bank får vi inte bara nordens ledande internetbank och deras utbud i ryggen utan även all den internetsäkerhet, utveckling och produktutbud som Nordnet har direkt till dig som slutkund. Du som kund sätter alltid in dina pengar direkt till Nordnet och din egen depå utan mellanhänder.

Följ din sparportfölj i appen
Genom vår depåleverantör Nordnet Bank kan du enkelt följa ditt sparande dygnet runt årets alla dagar i den prisbelönta appen eller på din skärm. Du kan följa utvecklingen, värdet på din sparportfölj och få utförlig information om varje enskilt innehav. Det är enkelt att göra både uttag och insättningar direkt till och från ditt bankkonto.

Daglig handel av samtliga sparportföljer
Samtliga av våra sparportföljer: Investera Lågrisk, Investera Medelrisk, Investera Högrisk samt Investera Sverige har daglig handel. Vilket möjliggör att både försäljning, uttag och nya investeringar kan göras utan avgifter på daglig basis.

Är det säkert att spara genom Investerad.se
Ja, Investerad.se arbetar under Finansinspektionens tillsyn och med Swedsec licensiering. Läs mer under tillstånd & avtal på hemsidan. Du som kund sätter aldrig in några pengar direkt till oss utan insättning sker alltid direkt till vår depåleverantör Nordnet Bank och där gäller både statlig insättningsgaranti och investerarskydd på ditt kapital.  Inloggning sker med ditt BankID och ditt eget bankkonto ansluts till din depå för kommande uttag och insättningar.

Kan jag få personlig service?
Ja, efter att du svarat på frågorna via Bli kund så återkommer vi alltid personligen till dig för att säkerställa att dina uppgifter är korrekta och är överensstämmande med dina önskemål. Vi finns alltid tillhands om du har några frågor eller vill få mer information under ordinarie öppettider. Dessutom kan du som kund även få investeringsrådgivning på vårt kontor i Malmö, via telefon eller på skärmen om så önskas.

Vad händer efter jag blivit kund?
Investerad.se arbetar med att ge en tydlig och välkomnande service till våra kunder. Vi finns alltid tillgängliga för att hjälp till med både investeringsrådgivning samt administrativa frågor som dyker upp.

  • Nordnet depå
    Efter din depå på Nordnet är öppnad och dina placeringar är gjorda följer du enkelt din sparportfölj genom Nordnets prisbelönta app eller via Logga in på vår hemsida.
  • Kommande frågor och kundservice
    Självklart finns både Investerad.se samt Nordnets kundtjänst på plats för att besvara kommande frågor.
  • Individuell återkoppling och service
    Individuell återkoppling sker var fjärde månad året runt för uppdatering i din sparportfölj. Den individuella återkoppling sker både via SMS samt av dig angiven e-post.

Välkommen till ett smartare alternativ för dina sparpengar